El Roc i l´Ona són dos trapelles molt tremendos i moguts que fan suar la gota als seus pares....sort que són tant eixerits. La meva intenció és que això sigui un petit diari d´anècdotes i vivències...

dissabte, 1 de maig del 2010

Bolquers fora...!!!

Per Nadal ja ho volíem fer però feia fred i no vam poder estar per la labor així que ho vam deixar per les vacances de Setmana Santa. Personalment, no ho veia molt clar, ja que la senyora quan va bruta ho nega rotundament així que vaig pensar que seria bastant durillo... L'endemà de començar les vacances li vam explicar que era gran i que a partir d'ara duria calcetes, com les nenes grans...
El primer dia va ser una mica durillo, però res de l altra món. Crec que en general ho porta força bé, ara que el tema de fer les defecacions més sòlides si la senyora està enfrascada jugant passa de tot. Llavors li demanem:

- Ona per que no has anat al lavabo?
-"Doncs per què no hi he anat..."
.

Apa i es queda tan tranquil.la... Ara que alguna vegada s'ho fa a sobre amb totes les catxes....quin morro. En general, però, crec que ho porta força bé, tot i que de tant en tant hi ha algun escape.
Ah..!!! Que gran se'ns està fent aquesta noia....

1 comentari:

Eladi Martínez ha dit...

Aquí falta un afoto de suport, d'una rierada o d'una d'aquelles tifes que els del PEC de l'Ajuntament de Manresa deixen guarnida amb una banderola.

Aquesta Ona està feta una bona pelandrusca i ha assimilat molt bé aquest nou hàbit, malgrat qeu hi hagi encara els dos errors que comentes: quan està distreta jugant i quan s'ho fa a sobre amb totes les catxes.
Però és molt llesta i no tardarà a fer-ho SEMPRE bé.

Quin serà el proper reportatge? Els Pokemon del Roc? ;-)

L'espero amb impaciència
Eladi