El Roc i l´Ona són dos trapelles molt tremendos i moguts que fan suar la gota als seus pares....sort que són tant eixerits. La meva intenció és que això sigui un petit diari d´anècdotes i vivències...

diumenge, 18 de desembre del 2011

Preparant el Nadal

A punt d´arribar el Nadal són dies especial, dies prèvis a grans aconteixements pel Roc i l'Ona. Tot és il.lusió i alegria, tot decorant l´arbre, fent el pessebre i cuidant el tió. Tot i així a vegades també hi ha algun accident...però de poca importància. Quina enveja més sana aquesta inocència i alegria...!!! Aquí teniu com hem preparat el Nadal a casa. No us espanteu són inofensius!!!!






6 comentaris:

Eladi i Ana ha dit...

HOLA ANNA: Enhorabona per tot el contingut del video, doncs tant els protagonistes principals(el Roc i l´Ona) com l´escenografia, música i composició general mereix un excel.lent ¡¡ Fins i tot la visita a Espinelves, ens recorda també una visita a aquesta simpàtica vil.la. Els nostres desitjos també d´un FELIÇ NADAL ¡¡. Us estimen Eladi i Ana.

Anna ha dit...

Moltes gràcies, Ana i Eladi, aquests dimoniets són el que no hi ha!!! Sort que ens fan passar molt bones estones!!!

riki ha dit...

molt xulo!! m'agrada molt la música (ja sé d'on han sortit les cançons de la festa de l'escola...jejeje)

i aprofitant que era per aquí he fet un repàs del 2011.és un punt el ball que es marquen el roc i l'ona al creuer, molt bó!!
(per cert, diga-li al teu home que: quin canvi!! ara llueix una silueta ben diferent!)

Anna ha dit...

GRàcies Raquel!!!
Ara que la cara de l' Ona al tombar l´arbre és un poema, pobreta!!! El ball de creuer és una anada total de l´olla...així van estar tota la setmana!!
A l´Eladi ja li diré que això del gimnàs no ho deixí, tot i que ara està fet un 4!!!

PIlar ha dit...

Quina pasada ,molt bé feicitats per tot el que feu ja que nosaltres tambe en gaudim
BONAS FESTAS
PETONS

Xep - Mª Dolors ha dit...

Al final hem arribat a poguer veural, i ens agradat molt, tots sou artistas. Tan els protagonistas com els realitzadors "Enhorabona" a tots, un peto de colors per tots, Xep i Mª Dolors