El Roc i l´Ona són dos trapelles molt tremendos i moguts que fan suar la gota als seus pares....sort que són tant eixerits. La meva intenció és que això sigui un petit diari d´anècdotes i vivències...

dilluns, 6 de febrer del 2012

Arriba la neu a Calders

Uf!!! Tinc pendent la notícia del Nadal i tot el que vam fer però el temps passa tan ràpid que m'ha quedat penjada.... Però amb l'arribada de la neu no podia deixar escapar de fer aquesta notícia. L´emoció ja va començar el matí de dijous quan ja estava tot blanc (ben bé 4 dits) i ens disposàvem a anar a l'escola. La feina que vam tenir a lligar-los al cotxe sense que estiguessin gaire molls... La darrera vegada que havia nevat una mica seriosament, va ser fa dos hiverns i l'Ona tenia dos anys així que se'n recordava ben poc. Cap a l'escola falta gent... per arribar-hi ja va ser tota una aventura. El carrer estava ple de neu i amb por que el cotxe rellisqués, bé ja ens va patinar ja... A l'escola els vam deixar i cap a Manresa falta gent. No parava de nevar així que poc a poc vam anar baixant. A Manresa res de res. A mig matí va començar a fer-ho. A Calders encara no havia parat així que l'escola ja va decidir tancar després de dinar. La Mari ens va dir que no parava de nevar així que al migdia vam decidir pujar,  no fos cas que ens quedéssim sense arribar a casa. La carretera estava força bé.Vam recollir els nens a l'escola i cap a dinar. Els pobres frissaven per sortir al jardí però nosaltres encara havíem de dinar i... encara nevava. Havent dinat i ben equipats vam sortir a tocar neu, a fer boles i a intentar fer un ninot de neu. El tema es va quedar a mitges tot i que l'Ona ja ho intenta ja...No us perdeu la senyora intentant portar el carretó amb la super-mega-bola... Una tarda divertida i amb un fred.... Aquí us deixo el reportatge..



1 comentari:

Eladi i Ana ha dit...

Hola Anna: la nostra enhorabona pel reportatge amb els vostres fills, feliços de poguer jugar amb la neu, i també per l´entorn natural que l´envolta, com és el jardí, la terrassa, i altres acccessoris. Per nosaltres ha estat un gran plaer vuere´ls tan contens, tot jugant amb el seu pare... perquè tú com "artista" quedes absent. Una abraçada. Eladi i Ana.