El Roc i l´Ona són dos trapelles molt tremendos i moguts que fan suar la gota als seus pares....sort que són tant eixerits. La meva intenció és que això sigui un petit diari d´anècdotes i vivències...

dijous, 4 de març del 2010

El projecte del Roc: Els fils elèctric.


El Roc a l'escola ha presentat el seu projecte. És un treball molt maco que fan cada any. S'han de pensar un tema que els hi agradi i fer-ne un mural i exposar-lo a la classe. Doncs el senyor Roc va i el tema que va triar van ser els fils elèctrics....no podia triar una cosa més normaleta, no. Els de la seva classe tots animals però....mira ell els fils elèctrics. L'any passat ja va despuntar quan el va fer de les cases així que crec que quan acabem la Primària ja serà un especialista del tema i potser tria un ofici relacionat: arquitecte, aparellador, enguixador, electricista paleta o ves a saber.Vam fer la cartolina amb les quatre dades bàsiques:
Els fils elèctrics a dins porten coure i són conductors d´electricitat.
- S'ha de fer un circuit tancat.
- No es poden tocar per això ténen un plàstic protector que pot ser de colors
- Alguns tancats d´animals ténen els fils elèctrics per que no s´escapin.

A més, l'Eladi li va fer un conector amb personatges de contes. Va marxar tot content i carregat amb la seva bossa plena: cartolina, connector, pila, bombeta, i fils elèctrics de diferents colors.

Pel que ens han dit l'explicació va ser un èxit. Molt bé Roc!!

1 comentari:

Eladi Martínez ha dit...

Visca, visca, visca!!
M'ha agradat molt llegir la crònica de la recerca del Roc, però... volem les fotos!!!

Ja estan descarregades a l'ordinador, no tindràs gaire feina!!

Eladi