El Roc i l´Ona són dos trapelles molt tremendos i moguts que fan suar la gota als seus pares....sort que són tant eixerits. La meva intenció és que això sigui un petit diari d´anècdotes i vivències...

dilluns, 8 de març del 2010

Viatge a Paris (ll)

El matí començava anant a comprar una miqueta d´esmorzar i coses pel sopar. Així que la iaia i el nostre guia oficial (l'Eladi) van començar l'aventura. Després d'esmorzar cap a la Tour Eiffel falta gent. Hem sortit del tren i allà estava, imponent, majestuosa... Hem fet una estoneta de cua i feia un fred!! Molts venedors ambulants que més aviat es feien pesats i només s´han espantat quan un policia en bicicleta els ha espantat. N'han sortit de tot arreu, déu meu com corrien!!!
Hem anat pujant i la cara del Xep anava canviant...ara que s´ha quedat amb nosaltres quan hem arribat a dalt i va i se'n va tot solet cap al terrat. Ara la vista era impressionant. Hem dinat allà mateix i desprès hem agafat el vaixell que ens ha dut pel Sena. Allà, sentadets, amb la calefacció, el solet, la musiqueta i unes vistes impresionants. Hem vist la posta de sol des del vaixell... que maco! Els petits han aprofitat per dormir. Després del vaixell cap a l'apartament falta gent.